Děti prostě milují palandy

Nejenže jsou výbornými prolézačkami - zároveň jsou také skokanským můstkem, pirátskou lodí s hlídkovacím košem a také vesmírnou stanicí. Pro děti je taková postel neomezeným prostorem pro úžasné hry.

Jenže klasická patrová postel má určité nevýhody.

Z toho „dospěláckého“, funkčního hlediska – pokud máte děti v nejběžnějším věkovém odstupu (tedy rozdíl tří let), velmi snadno se může stát, že zatímco mladšímu ze sourozenců bude postel dokonale vyhovovat, druhý z ní supem-hupem vyroste během nejbližšího“. výškového skoku". A co potom? Zůstane vám postel, která na výšku zabírá dvakrát tolik místa, ale reálně je na ní prostor pro spánek pouze pro jednoho. Přeci jen, investici do postele neděláme každý den – není to zrovna nejlevnější záležitost. Proto je určitě dobré zauvažovat dopředu, a vybrat takovou velikost postele, aby dětem posloužila minimálně několik příštích let. A právě s touto představou vznikla rozšířená patrová postel.

Děti prosto milují patrové postele

Na takové posteli se pohodlně vyspí až 3 malé děti, nebo jedno větší a jedno menší. Protože je tato postel dostatečně široká, bude vyhovovat i rostoucím dětem či těm, které se v posteli rádi převalují. Takže, pokud k vám přijde návštěva či kamarádi vašich dětí, už nemusíte řešit, kde je na noc uložit. Jednoduše máte vždy jedno volné místo v rezervě. Navíc ve většině modelů je pod rozšířenou postelí umístěn také velký skladovací prostor. Pod „dvoulůžko“ se toho vejde dost, takže se nemusíte ani u palandy vzdát úložného prostoru! No co víc byste si mohli přát? Skočte na naši stránku a podívejte se na širokou nabídku postelí mezi kterými naleznete i multifunkční postel pro 3 děti, která má navíc i praktickou skříň či jiné kusy nábytku, které vám ušetří místo v dětském pokoji. Věříme, že naleznete tu pravou postel, kterou si zamilují nejen vaše děti, ale spolu s nimi i vy!