Dětský psací stůl pro všechny školáky i hravé školkaře.

Zařizujete pokoj pro vaše děti? Chystají se do školy? Potřebuje vaše dítě prostor pro kreslení, modelování nebo jinou kreativní činnost? Pokud jste si na položenou otázku zodpověděli kladně, tak jsme pro vás našli řešení. V rámci našeho portfolia vám nabízíme psací stoly pro děti v různých barvách, motivech a z různých materiálů.

psaci-stul-deti

Mají vaše děti rádi disneyho, pohádky nebo preferují spíše klasický dřevěný vzhled stolu. V rámci našeho širokého výběru dětských stolů si každé dítě u nás najde svůj vytoužený stůl.

Otázkou zůstává jak vybrat ideální dětský psací stůl. Při jeho volbě je třeba určitě dbát na kvalitu, odolnost a pevnost materiálu. Za vhodné materiály se obecně považuje masiv. V nabídce máme i levnější varianty než certifikovanou laminovanou desku nebo kvalitní dřevotřískový materiál, který je chráněn speciálním laminátem. Výhoda těchto materiálů spočívá v odolnosti vůči vyblednutí barev a různým oděrkům.

Dalším důležitým kritériem při výběru dětského psacího stolu je jeho prostornost a kapacita úložných prostorů. Vaše dítě by mělo mít dostatečný prostor pro své knížky, sešity, lampu a jiné potřebné pomůcky. U starších školáků se doporučuje větší stůl, aby bylo možné umístit i počítač, jelikož v současnosti je již běžnou výbavou školáka.

Dětský pokoj je místo kde dítě vykonává celou řadu činnosti. Je to místo, kde si hraje, učí a spí. Pokoj pro děti by proto měl být prostorem, kde se cítí pohodlně a bezpečně. Z důvodu bezpečnosti zdraví je třeba dodržovat několik zásad. V první řadě jde o správné situování dětského pracovního stolu. Za vhodné umístění se považuje místo s dostatkem přirozeného světla zejména místa u okna nebo pod umělým světlem, tak aby si děti při psaní nestínily. V případě, že se na stole nachází počítač je třeba stůl polohovat tak aby na monitor nedopadalo přímé sluneční světlo. Také není třeba opomenout, že psací stoly pro děti by měly mít i správné parametry. Rozměr stolu by měl odpovídat výšce dítěte, aby se dítě při sezení za stolem nehrbilo a cítilo se příjemně.

Pro zdravý vývoj dětí je potřebná i kvalitní židle, proto doporučujeme židle k psacím stolům v rámci naší nabídky. Pro ideální dětský pokoj lze zakoupit i jiné části dětského nábytku jako jsou postele, noční stolky, poličky, regály, truhly na hračky a jiné. Zařízení dětských pokojů nabízíme dokonce i v jednom motivu.