Proč si vybrat právě molitanové matrace?

Při výběru nových matrací se lidé často dívají i na ekonomickou stránku. Kvalitní matrace je v dnešní době přece jen investice do vašeho zdraví. Kupovat proleželé matrace z druhé ruky v žádném případě nedoporučujeme. Existuje také cenově dostupná alternativa ke špičkovým kokosovým či taštičkovým matracím, která vám poskytne dostatečný komfort a zdravý spánek.

molitanovematrace

Molitanové matrace

Pěnové, molitanové či polyuretanové. Existuje hned několik názvů pro tentýž nebo často velmi podobný produkt. Moderní pěnové matrace, které naleznete i v naší nabídce, jsou vyrobeny z pevné a kvalitní pěny, která se nedeformuje a dobře drží svůj tvar. Nabídne vám dostatečnou oporu a komfort po celou noc a postará se o váš zdravý spánek. Mimořádně oblíbené jsou také matrace z paměťové pěny, matrace z biopěny nebo studené HR pěny.

Příznivá cena matrací

Pěnové matrace patří mezi ty cenově nejdostupnější, což se odráží ve velké poptávce po tomto produktu. Lidé si je s oblibou kupují například při stěhování se do nájmu nebo na kolej, kde chtějí spát na kvalitní matraci, ale nechtějí do něj investovat několik tisíc korun. Kvalitní pěnová matrace je dostupná i v křesťanštějších částkách.

Nízká váha matrací

Pěnové matrace se mohou pochlubit také nízkou váhou. Kvalitní matrace například s kokosovou vrstvou jsou opravdu těžké, nedají se sundat a velmi těžko se s nimi manipuluje jednomu člověku například i při převlékání ložního prádla či stahování. Pěnovou matraci snadno odlepíte od země i jednou rukou.

Skladnost matrací

Molitanové matrace se často dodávají srolované a zabalené v obalu ve tvaru válce, který není větší než běžný polštář. Při stahování tak nepotřebujete dodávku nebo velké auto a v případě, že matraci využíváte jen občas například pro návštěvy, můžete jej pohodlně uskladnit ve skříni, aniž by vám zabral spoustu místa.

Molitanové matrace jsou výborné řešení i pro vás

Pěnové matrace jsou plnohodnotným řešením pro kvalitní spánek za rozumnou cenu. I ta nejlevnější nová pěnová matrace z naší nabídky vám poskytne vyšší komfort a zdravější spánek, než spánek na staré nebo cizí proleželé matraci či dokonce na roztažené pohovce.