NOVINKA! Nové potahy matrací - Aloe Vera HEALTH, SilverCare a Premium Jersey 3D

Záleží vám na vysoké kvalitě materiálů, které ještě více zlepší funkční vlastnosti vaší nové matrace? Máme pro vás skvělou novinku! Vybrané matrace z naší nabídky dostaly nový vylepšený základní potah Premium Jersey 3D. Využít už můžete i možnost vybírat si místo základního potahu i z dalších 2 nových volitelných potahů (nevztahuje se na speciální edici 4Kids).

Přečtěte si o nich více (fotografie potahů jsou ilustrační, prošívání a struktura látky na vaší matraci může být odlišná):

Premium Jersey 3D (základní potah v ceně matrace)

Antialergický základní potah Premium Jersey 3D je prošívaný potah ušitý z hypoalergenního polyesteru nejvyšší kvality. Potah je příjemný na dotek a dělá matraci měkkou a hebkou, přičemž umožňuje i výbornou cirkulaci vzduchu v matraci. Výsledkem je každodenní pocit svěžesti, komfortu a odolnost vůči alergenům. Materiál potahu je složen z hustě tkaného 100% polyesteru. Odolává roztažení a nepřitahuje špínu. Potah je odzipovatelný a můžete jej prát v pračce při teplotě 30°C. Tento potah je již automaticky dodáván v ceně vybraných matrací.

priemium-jersey-3D

Aloe Vera HEALTH (voliteľný poťah)

Volitelný potah Aloe Vera HEALTH je vyroben ze speciálního přírodního vlákna napuštěného extraktem z listů aloe vera, díky čemuž je velmi příjemný na dotek a podporuje krevní oběh. Tento materiál vyvolává na pokožce jemně chladivý uklidňující pocit, je proto mimořádně pro lidi s jemnou a citlivou pokožkou. Potah má antialergické a antibakteriální vlastnosti. Chrání před nechtěným rozvojem roztočů, zvyšuje čistotu a životnost vaší matrace. Materiál potahu je složen z hustě tkaného 100% polyesteru vylepšeného extraktem z listů aloe vera. Potah je odzipovatelný a pratelný v pračce na 40°C.

aloevera-health

SilverCare (volitelný potah)

Volitelný potah matrace SilverCare je prošívaný aktivním stříbrem s vynikajícími antibakteriálními vlastnostmi. Ionty stříbra přirozeně zabíjejí roztoči, spóry hub a plísní, díky čemuž dlouhodobě udržují vaši matraci hygienicky svěží a bez zápachu. Stříbrné prošívání navíc matraci dodává antistatické vlastnosti a atraktivní vzhled. Materiál potahu je složen z hustě tkaného 98% polyesteru + 2% ionty stříbra. Potah je odzipovatelný a pratelný v pračce na 40°C.

silvercare