Proč dřevěná postel?

Masivní patrové postele, dřevěné dětské postele a manželské postele z masivu, spojuje jeden kvalitní materiál - přírodní dřevo. Znáte jeho výhody? Od začátku vzniku tohoto e-shopu jsme se zaměřili primárně na postele ze dřeva, které mohou mít různé barvy, dle vašeho vkusu a interiéru pokoje. Mohou být z různých přírodních materiálů a v různých provedeních. Jak můžete vidět naše nabídka zahrnuje rozmanité druhy postelí, od vyvýšených postelí přes patrové postele, až po postele s přistýlkou. Velmi důležitým aspektem při výběru je také stabilita a pevnost rámu. Kromě jiných výhod, které dřevěné konstrukce mají chci vyzvednout hlavně tyto.

proc-prave-drevo

Mezi výhody dřevěných postelí patří:
✓ vysoce kvalitní konstrukce
✓ jednodušší čištění je samozřejmostí při dětské kreativitě a hrách :-)
✓ jsou důležité ve Feng Shui nakolik symbolizuje stabilní tok energie

Co byste jako případní zákazníci mohli posuzovat jako nevýhodu je vyšší cena, což samozřejmě neplatí u všech konstrukcí a vyšší hmotnost výrobku. Ale z našeho pohledu je lepší zainvestovat do dřevěných postelí nakolik je jejich kvalita opravdu vysoká.

TIPY PRO VÝBĚR POSTELE

Když se snažíte vybrat novou postel, musíte kontrolovat všechny její vlastnosti. Velmi důležité je uvědomit si, že existují dvě různé části, které tvoří postel. Je to samotná postel a matrace. Abyste si byli jisti, že budete mít příjemný spánek, je naprosto nezbytné aby oba prvky byly vhodné pro vás. Je nutné si samostatně vybrat matraci a postel.

Rám postele
Při výběru rámu postele je důležitá jeho konstrukce. Pro mě je velmi důležité, aby postel neměla čelo u nohou, protože jsem velmi vysoký. Pro jiné je důležitý zase úložný prostor. Nakonec byste měli zvážit druh materiálu, který vyberete pro vaši postel. Obvykle jsou to dřevo a kov. Oba tyto materiály jsou vhodné, přičemž je důležitá hlavně jejich odolnost, hlavně pokud jsou to dětské, nebo patrové postele. Vhodný materiál není dřevotříska nebo plastové materiály, neboť se často rozpadají a vrzají. U nás najdete vhodné postele pro děti hlavně proto, že jsou odolné a jsou vyrobeny z kvalitních materiálů.
Mojí volbou jsou postele ze dřeva nakolik jsou moderní, levnější a samozřejmě téměř vůbec nevržou, jsou přírodní a trvanlivé.

Matrace
Volba matrace může být nesmírně náročná. Existuje mnoho vlastností, na které byste měli brát ohled, ale nejhlavnější je asi tvrdost. Tvrdost matrace je důležitá, protože matrace udržuje páteř ve správné poloze během spánku. Jelikož je pro každého z vás vhodná jiná tvrdost matrace existuje tabulka která by vám měla pomoci při výběru. Tato tabulka je samozřejmě jen orientační ale obecně platí, že člověk s vyšší hmotností by si měl koupit tvrdší matraci a je-li člověk vysoký měl by zvolit spíše měkčí druh matrace. Dále budete muset zvážit, jestli chcete matraci s paměťovou pěnou, strunami, latexem či dokonce matraci s bambusu. Samozřejmě měli byste se ujistit, že váš matrac perfektně sedí do daného typu postele.

Závěr? Z toho všeho vyplývá, že cena není všechno. V první řadě je kvalita a dobrý spánek.