Rozkládací dětská postel – nenechte se překvapit návštěvou!

Určitě se vám už stalo, že nejlepší kamarád/kamarádka vašeho dítěte měl u vás zůstat o víkendu. Pokud bydlíte v malém bytě, i taková zdánlivě jednoduchá situace může vypálit zcela problematicky, když si najednou uvědomíte – "Hups, a kde bude vlastně spát?"

Rozkladací dětská posteľ - nenechte se překvapit návštěvou!

Obvykle jsme rádi, že do bytu napraceme vše, co potřebujeme. Postel pro hosty je na seznamu priorit hluboko pod všemi dennodenními, mnohem důležitějšími věcmi, které v bytě chceme mít po ruce. Ale čas od času se u každého vyskytne situace, kdy by se jedna postel navíc přišla vhod. Dá se to ve stísněných bytových podmínkách udělat tak, aby byl vlk sytý, ale i ovce zůstala celá? Dá! Řešením je rozkládací dětská postel.

V běžné dny tato postel může být využívána jako jednolůžková, ale když přijde návštěva, dá se spodní část vytáhnout, a vznikne skvělá přistýlka! Nemusíte už tedy nechávat návštěvy přespávat na gauči nebo pouštět děti k sobě do postele – vyspí se spolu a ještě budou nadšené, že si mohou před spaním pohrát.

Pokud je skutečně vaším problémem prostor, určitě vás potěší, že s rozkládací dětskou postelí neztratíte ani cenný úložný prostor. Téměř všechny rozkládací postele už dnes mají pod přistýlkou šuplíky, takže prostor nejenže neztratíte, ještě jej získáte i navíc.

Rozkladacia detská posteľ - nenechajte sa prekvapiť návštevou!

Ještě stále váháte? Podívejte se na naši nabídku rozkládacích postelí. Naleznete zde postele různých barev i výšek, takže zaručeně najdete to, co se bude hodit právě do pokoje vašich dětí. Myslete dopředu, a připravte se na všechny situace. Možná je rozkládací postel to „pravé ořechové“ i pro vás!